Maaltijdservice voor zorginstellingen en bedrijven

Optimale service en levering op maat

In de maaltijdservice van Uw Huistraiteur willen we bestuurders en medewerkers van zorginstellingen optimale service verlenen. Wij bezorgen decentraal en leveren onze vriesverse maaltijden op maat op de manier waarop de opdrachtgever dat wenst. Op dag, op naam, tot in de vriezer van elke afdeling. Onze maaltijdservice voldoet aan de wensen van afzonderlijke afdelingen en woonzorglocaties binnen centraal gemaakte afspraken over financiën, HACCP en servicekaders.

Decentraal bestellen en afleveren

Wij zijn erop ingericht om de maaltijdservice bestellingen decentraal te ontvangen en af te leveren, tot op afdelingsniveau. Iedere afdeling is bij het bestellen van de maaltijd vrij te bepalen welk maaltijdconcept het beste aansluit en wat we voor hen kunnen verzorgen. Specifieke wensen zijn altijd mogelijk.

In samenspraak met onze opdrachtgevers bezorgen wij de maaltijden veelal op een vaste dag van de week, in een vast tijdvak. Maar het is mogelijk om vaker te bezorgen in de week, bijvoorbeeld om grote voorraad te voorkomen. Kleinere locaties en locaties die niet elke dag met ons mee-eten bestellen minder vaak. Hospices bijvoorbeeld melden zich zelf bij ons wanneer zij hun voorraad willen aanvullen. Wij plannen dan de bezorging in op onze ritten en koppelen terug wanneer we komen bezorgen.

Verwarmen in de oven

Onze maaltijden van de maaltijdservice kunnen dagelijks eenvoudig en in korte tijd worden klaargemaakt door medewerkers op de afdeling, of door bewoners zelf in hun eigen appartement. Onze maaltijden zijn door de keuken bereidt voor de oven, maar ze zijn ook geschikt om te verwarmen in de magnetron. Uw Huistraiteur adviseert en begeleidt u tijdens de opstart van de maaltijdservice en geeft heldere instructies. Wij komen periodiek checken of de instructies voor het regenereren van de maaltijden nog steeds bij iedereen bekend zijn.

Bestellen met menuboekjes, per mail of automatisch geleverd krijgen

Bewoners kunnen een menuboekje ontvangen waar componentenkeuze voor de maaltijdservice aangeboden wordt. Wij leveren de boekjes en verwerken de ingevulde boekjes weer tot de bestelling. Vervolgens leveren we de maaltijden precies zoals u dat wenst: op naam, op dag, op de afdeling. Bezorgd tot in de vriezer. Maaltijdservice op maat, tot in detail, zodat medewerkers het keukenwerk op de afdeling gemakkelijk en snel kunnen uitvoeren.

Logeerhuizen, hospices en ook andere woonzorglocaties die een voorraad in huis hebben, laten hun bewoners en gasten vlak voor het eten kiezen uit de aanwezige maaltijden. Als de voorraad weer aangevuld moet worden, ontvangen wij een mail met daarin de gewenste bestelling.

Als we de menucyclus ontvangen van een afdeling, een restaurant of woonlocatie, dan kunnen wij onze maaltijden automatisch uitleveren. Altijd precies in huis wat je wilt uitserveren, op het juiste moment, zonder dat het tijd kost. Het kan maar geregeld zijn, zo makkelijk kan het bestellen van maaltijdservice zijn.

Maaltijdservice in eigen vriesbussen

Onze eigen vriesbussen zijn een vertrouwde verschijning bij de locaties waaraan wij onze vriesverse maaltijden leveren. Onze vaste medewerkers pakken zelf de bestellingen in bij -20 graden Celsius. Zij kennen de weg in uw instelling en zetten de maaltijden rechtstreeks vanuit het busje bij u in de vriezer. Dat is voedselveilig en zeer hygiënisch. Op deze manier is de hele keten gegarandeerd, van keuken tot afdeling. Wij zijn HACCP gecertificeerd.

Geen derving, kosten laag houden en financiële informatie op cliëntniveau

Wat niet gebruikt wordt, blijft in de vriezer. Er wordt nooit wat weggegooid. Er is dus geen derving of ‘waste’ met onze maaltijdservice. Een enorm groot voordeel van vriesvers. Hierdoor koopt u minder maaltijden bij ons in en dat scheelt heel erg veel in de kosten.

In samenwerking met onze opdrachtgever kunnen wij actief bijdragen aan het laag houden van de voorraad op de locatie. In uw restaurant of ontmoetingsruimte bijvoorbeeld. Zo plannen we gezamenlijk de nog aanwezige voorraad actief in de menuplanning in. Een groot voordeel van vriesverse maaltijden. Dit actieve voorraadbeheer zorgt ervoor dat er minder ingekocht hoeft te worden met de maaltijdservice. Zo daalt de gemiddelde inkoopprijs van de uitgeserveerde maaltijden ook nog eens sterk.

Bovendien kunnen we op cliëntniveau alle informatie opleveren ten behoeve van de interne financiële verrekening met individuele cliënten van de zorginstelling. Een flexibele maaltijdservice!